Inspireras av våra trägolv

Tarketts trägolv – ett svenskt hantverk med lång historia. Sverige är ett av världens skogrikaste länder. Kanske är det därför trägolv ligger oss så varmt om hjärtat. Sedan 1886 har vi tillverkat vackra, funktionella och hållbara trägolv som fungerar i det nordiska klimatet. Se vårt utbud av vackra parkettgolv och tåliga fanérgolv.

Trägolv med många designmöjligheter

Det som började med ett litet snickeri i Malmö är idag ett av världens största golvföretag, med tillverkning runt om i världen. Tillverkningen av trägolv sker numera med det senaste i modern produktionsteknik, men arvet från artonhundratalets snickerifabrik lever kvar – i hantverket, kunnandet och omsorgen om råvaran. Vi arbetar fortfarande för att lyfta fram varje plankas unika karaktär. Och vi är stolta och glada över att kunna fortsätta denna tradition på ett hållbart sätt över 130 år senare.

Rena linjer, enkel elegans eller djärva uttryck. I våra åtta trägolvskollektioner finns ett golv för varje hem och rum. Inspireras av klassisk nordisk design eller nyskapande specialeffekter, släpp in mer ljus med ett ljust trägolv eller skapa en varm ombonad känsla med ett mörkt trägolv.

Några av våra populäraste trägolv

Den viktigaste anledningen att välja ett äkta trägolv är känslan av ett genuint, varmt och vackert golv. Trä är en naturprodukt med den oändliga variation som bara naturen kan producera. Klassiskt, rustikt eller modernt. Vilken stil passar dig? Här är ett urval av våra populäraste trägolv.

Segno | EK  Fiskben Placeholder

Trägolv

Segno | EK Fiskben

1 539 SEK/m²
Köp
Segno | Ek Old Brown Placeholder

Trägolv

Segno | Ek Old Brown

1 539 SEK/m²
Köp
Grace | Ek Era Placeholder

Trägolv

Grace | Ek Era

1 279 SEK/m²
Köp
Noble | Ek Brooklyn Placeholder

Trägolv

Noble | Ek Brooklyn

1 279 SEK/m²
Köp
Shade | Ek Cream White Plank XT Placeholder

Trägolv

Shade | Ek Cream White Plank XT

1 349 SEK/m²
Läs mer

Utvalda trägolv

Praktisk information om trägolv

Trägolvsmagasin

I vårt breda utbud av trägolv finner du en mängd olika nyanser och utföranden för att passa just dina önskemål. Många val ska göras och för att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram en katalog om trägolv. Här ger vi dig råd inför läggning, information om tillbehör och om hur du bäst tar hand om ditt trägolv. Läs och bli inspirerad till nya rum; golvet är grunden för all inredning.

Se vårt Trägolvsmagasin

Grading Book

Olika faktorer, såsom träslag och förekomsten av kvistar, påverkar utseendet på golvet. Vi har i denna sorteringsbok försökt återge parkettens verkliga utseende så långt tekniskt möjligt. Men kom ihåg att trä är ett levande material och alla trägolv ser olika ut. Detta, tillsammans med begränsningar som tryckt- och webbmaterial har, gör att bilderna kan avvika något från det verkliga resultatet. 

Se vår Grading Book

Se våra trägolv