• Laddar...

Ekparkett

Ekparkett är de vanligaste golven i våra svenska hem. Ekens struktur och utseende känns både modern och traditionell. Träets karaktär kan ge en rad olika intryck, från lugna till uttrycksfulla. Mer eller mindre mängd ljusare ytved och kvistar förstärker dessutom nyansrikedomen hos ekgolven. Se alla våra parkettgolv här.

Ekparkett - Ett levande golv med många möjligheter

Färgnyanserna är naturliga såväl som omsorgsfullt pigmenterade i olika kulörer, allt ifrån populära ljusa variationer till mörkare varianter och inte minst de opigmenterade som framhäver färgen i golven precis så som naturen skapat dem.

Ekparkett är skönt att gå på, tåligt och har lång livslängd – och det finns fantastiskt mycket att välja på.

Köp ekparkett

1-stav, 2-stav eller 3-stav?

Trä är ett vackert material att lägga som golv. Alla golv är unika och träets naturliga karaktär ger liv till hela rummet. Variationsrikedomen med 1-stav, 2-stav och 3-stav ger ytterligare möjligheter att skapa det uttryck som passar just dig.

Vi har ett brett sortiment av ekgolv i 1-stav, 2-stav och 3-stav. Utforska vårt utbud och de olika valmöjligheterna genom att klicka på länken nedan.

Läs mer om 1-stav, 2-stav och 3-stav

Relaterat innehåll

Alla parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra och funktionella parkettgolv. Ett parkettgolv är naturligt hållbart med färger och variationer som skapar en ombonad känsla i ditt hem.

Köp parkettgolv

Fiskbensparkett

Vår kollektion av fiskbensparkett kombinerar hög kvalitet med ett spännande designkoncept för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer.

Läs mer om fiskbensparkett