• Laddar...

Ekparkett

Ekparkett är de vanligaste golven i våra svenska hem. Ekens struktur och utseende känns både modern och traditionell. Träets karaktär kan ge en rad olika intryck, från lugna till uttrycksfulla. Mer eller mindre mängd ljusare ytved och kvistar förstärker dessutom nyansrikedomen hos golven.

Ett levande golv med många möjligheter

Färgnyanserna är naturliga såväl som omsorgsfullt pigmenterade i olika kulörer, allt ifrån populära ljusa variationer till mörkare varianter och inte minst de opigmenterade som framhäver färgen i golven precis så som naturen skapat dem.

Ett äkta ekgolv är skönt att gå på, tåligt och har lång livslängd – och det finns fantastiskt mycket att välja på.

Köp ekparkett

1-stav, 2-stav eller 3-stav?

Trä är ett vackert material att lägga som golv. Alla golv är unika och träets naturliga karaktär ger liv till hela rummet. Variationsrikedomen med 1-stav, 2-stav och 3-stav ger ytterligare möjligheter att skapa det uttryck som passar just dig.

Vi har ett brett sortiment av trägolv i 1-stav, 2-stav och 3-stav. Utforska vårt utbud och de olika valmöjligheterna genom att klicka på länken nedan.

Läs mer om 1-stav, 2-stav och 3-stav

Relaterat innehåll

Parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara parkettgolv. Varje parkettgolv är unikt och träets naturliga karaktär får hela rummet att leva.

Läs mer om parkettgolv

Fiskbensparkett

Vår kollektion av fiskbensparkett kombinerar hög kvalitet med ett spännande designkoncept för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer.

Läs mer om fiskbensparkett