• Laddar...

Klickgolv parkett

Ett parkettgolvs tidlösa skönhet ger ett rum en speciell atmosfär som är svår att sätta fingret på. Hantverk kombinerat med toppmodern produktion ger dig exklusiva, funktionella och hållbara parkettgolv. Se alla våra parkettgolv här.

Vackra parkettgolv med klick

Med vårt låssystem 2-lock är det enkelt att lägga ett klickparkettgolv som passar just dina önskemål. Vi har många alternativ att välja bland, allt ifrån eleganta plankgolv till livfulla rutmönster i olika nyanser. Utforska vårt utbud av parkettgolv med klicklösning genom att följa länken nedan.

Se vår klickparkett

Läggning och skötsel

Parkettgolv är gjort av trä – ett levande material som sväller och krymper beroende på hur inomhusklimatet förändras. Därför är det viktigt att man lämnar utrymme för golvet att röra på sig. Mellanrummet kallas rörelsefog och hur du ska tänka gällande rörelsefogar och installationen i stort kan du läsa mer om i våra läggningsanvisningar. Läs igenom den noggrant innan du börjar installationen.

När du ska välja ett parkettgolv kan det vara bra att fundera på dina egna förväntningar vad gäller skötsel och underhåll. Faktorer som påverkar mängden underhåll är bland annat valet av ytbehandling. Läs mer om våra skötselråd för lackade parkettgolv och hårdvaxoljade parkettgolv.

Relaterat innehåll

Alla parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra och funktionella parkettgolv. Ett parkettgolv är naturligt hållbart med färger och variationer som skapar en ombonad känsla i ditt hem.

Köp parkettgolv

Klickgolv

Välj mellan exklusiv parkett, mönstrade vinylgolv, och stilren laminat. Att lägga klickgolv har aldrig varit smidigare och efter det sista klicket har du ett golv som är snyggt, slitstarkt och praktiskt.

Läs mer om klickgolv