Våra vinylgolvskollektioner

Tarketts vinylgolv är framtagna för dig som gillar inredning med personlig känsla, men som också vill ha ett mycket lättskött golv. Med våra vinylgolv på rulle och i plank- eller plattformat har du möjlighet att kunna välja från ett brett utbud av golv med olika design, läggningsmöjligheter och egenskaper. I sortimentet finns även ljuddämpande vinylgolv för en tystare hemmiljö.

Vinylgolv i plank- och plattformat

Vi har ett brett sortiment vinylgolv i plank- och plattformat med många olika mönster och nyanser. iD Inspiration Click Solid 55 är en kollektion av lättlagda klickvinylgolv. Vi kan också erbjuda naturtrogna stenmönster i kollektionen iD Inspiration 55 för nedlimning. Kollektionen iD Click Ultimate 55 består av vinylklickgolv med inbyggd akustikbaksida.

Återvinningsbara vinylgolv

Tarketts högkvalitativa iQ-golv tillverkas i Sverige och är numera helt återvinningsbara. Golven håller högsta kvalitet och har många funktionella fördelar som slitstyrka, fläckbeständighet och inte minst den höga flexibiliteten som gör golvet lätt att lägga – allt detta utan att behöva ge avkall på designmöjligheterna. Golven har ftalatfri mjukgörare och mycket låga VOC-emissioner.

Övriga vinylgolv på rulle

Våra vinylgolv på rulle är samlade under namnet Iconik. Detta är golv som inte kostar för mycket och som du med rätt verktyg enkelt kan lägga själv. Golven levereras i tre bredder och kapas till önskad längd.