• Laddar...

Golv till vardagsrum

Om vardagsrummet är ditt personliga stilgalleri är golvet stjärnan. Det är därför viktigt att välja ett golv som matchar både din stil och levnadssätt. Det kan kännas som en djungel när du ska välja golv till ditt vardagsrum, nedan lyfter vi fram några saker som vi tycker är extra viktiga att tänka på.

Material

För att ge ditt vardagsrum en väldigt exklusiv känsla så kan vi rekommendera våra parkettgolv. Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att kunna erbjuda vackra, funktionella och hållbara parkettgolv.

Våra parkettgolv är dessutom ytbehandlade med Proteco lack eller Proteco hårdvaxolja, vilket ger ett av marknadens starkaste skydd mot vardagsslitage.

Förväntar du dig att vardagsrumsgolvet ska klara av större påfrestningar och du vill prioritera slitstyrka, så kan du även överväga vinyl- eller laminatgolv eftersom de är extra tåliga och lätta att underhålla.

Design

Valet av golv kommer att bidra mycket till helhetsintrycket av ditt vardagsrum, så fundera över vilken inredningsstil du strävar efter. I vårt sortiment av parkett-, vinyl- och laminatgolv har vi många designalternativ. Vi kan bland annat erbjuda klassisk fiskbensparkett, eleganta plankformat och livfulla mönster i olika nyanser.

Se vårt bildgalleri längre ner på sidan för inspiration till ditt vardagsrum. Besök gärna vår room designer för ytterligare inspiration.

Akustik

Golven spelar en viktig roll för ljudkomforten i hemmet. Dels för att minska ljudet från grannen ovanför, men även ljud vi själva skapar.

För en tystare inomhusmiljö så kan vi erbjuda akustiklösningar för alla våra golv. För våra parkett- och laminatgolv kan vi erbjuda underlagsmattorna Tarkofoam II och Tarkoflex II. Det ger både bättre stegljudsdämpning, ökad komfort och jämnar ut underlaget. Laminatkollektionen SoundLogic har en inbyggd akustikbaksida, eftersom inget extra underlagsmaterial ska användas är det ett tids- och kostnadseffektivt alternativ. Vinylgolv har naturligt bra akustik men kan också kompletteras med ett extra akustikunderlag vid behov.

Vardagsrum inspiration - populära golv

Är det svårt att välja? Här är några av våra populäraste golv till vardagsrum.

KAMPANJ
Heritage | Ek Old Brown Placeholder

Trägolv

Heritage | Ek Old Brown

994 SEK/m² 1 169 SEK/m²
Köp
Noble | Ek Brooklyn Placeholder

Trägolv

Noble | Ek Brooklyn

1 529 SEK/m²
Köp
Prestige | Ask Seashell Placeholder

Trägolv

Prestige | Ask Seashell

1 570 SEK/m²
Köp
Pure | Ask Nature Tres Placeholder

Trägolv

Pure | Ask Nature Tres

529 SEK/m²
Köp

Våra golv

Trägolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv. Varje trägolv är unikt och träets naturliga karaktär får hela rummet att leva.

Köp trägolv

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Köp vinylgolv

Laminatgolv

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och erbjuder många stilar utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Köp laminatgolv