• Laddar...

Renovera hallen med några enkla steg

Behöver din hall ett lyft?

Renovera hallen enkelt genom att byta golvet. Golvet har stor påverkan på hur övrig inredning uppfattas och ett golvbyte gör större skillnad än man tror.

Att byta golv behöver inte bli ett krångligt, långdraget eller dyrt projekt. Ett vinylgolv på rulle går att lägga ovanpå ditt gamla golv* och är enkelt att lägga själv. Det är inte bara ett prisvärt alternativ utan även ett perfekt val för hallen. Tack vare den starka ytbehandlingen får smutsen inte fäste. Det är lättstädat, slitstarkt och behagligt att stå och gå på. 

Se vår film om hur enkelt du förnyar ditt hem med ett vinylgolv

Room designer

Vi erbjuder en mängd olika mönster och färger med eller utan textilförsedda baksidor. Från klassiska trä- och stenmönster till trendiga grafiska mönster. Besök Room Designer för att visualisera golvet i det rum du ska göra om. 

Besök vår Room designer

Lägga vinylgolv på rulle

Att lägga vinylgolv kan du enkelt göra själv genom att följa våra instruktioner. För att veta hur du lägger ditt nya vinylgolv på rulle kan du kika på vår steg för steg-guide och läsa våra läggningsanvisningar.

Till steg för steg-guide

*Plastgolv behöver som regel inte limmas, utan kan ofta läggas löst ovanpå den gamla golvbeläggningen. Max yta för lösläggning är 25m2 . (Du får inte hellimma den nya mattan på befintlig golvbeläggning). Rådfråga butik och läs igenom läggningsanvisningen för vald produkt innan du börjar lägga ditt nya golv.

** Tarketts sortiment kan skilja sig mellan återförsäljare och en del golv finns inte tillgängliga i alla butiker.

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Köp vinylgolv

Lägga vinylmatta steg för steg

Lätt guide till hur du lägger en vinylmatta hemma! Ska du lägga nytt vinylgolv hemma? Följ vår steg för steg guide till hur du ska gå tillväga. Vi visar hur du på ett enkelt sätt löslägger ett vinylgolv i hemmiljö ovanpå en gammal plast- eller linoleummatta.

Till steg för steg-guide