• Laddar...

Golvinspiration

Matcha golv, vägg och bård

Om du planerar att renovera badrummet så kan vi varmt rekommendera vårt utbud av golv, vägg och bård för våtrum. För inspiration och tips hur du kan matcha våra olika badrumsprodukter, besök vår guide.

Renovera badrum

Golvtrender

Det senaste året har präglats av ett samhälle i förändring och detta har på många sätt påverkat hur vi inreder våra hem. Det får gärna vara personligt och hållbarhet står i centrum.

Läs mer om golvtrender

Fiskbensparkett

Vår kollektion av fiskbensparkett kombinerar hög kvalitet med ett spännande designkoncept för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer.

Läs mer om fiskbensparkett

Ekparkett

Ekgolvens egenskaper och karaktär gör dem till de vanligaste golven i våra svenska hem. Träet kan ge en rad olika mönster, från lugna till uttrycksfulla.

Läs mer om ekparkett

Svart & mörkt trägolv

Vi har ett brett utbud av trägolv i olika nyanser. Väljer du en mörkare färg på golvet får du en behaglig varm och ombonad känsla i hemmet.

Läs mer om mörka trägolv

Vitt & ljust trägolv

Vita och ljusa trägolv är och förblir populärt i skandinavisk inredning. Vitt hjälper till att förstärka känslan av ett stort och luftigt rum och är lätt att matcha med övrig inredning.

Läs mer om ljusa trägolv

Golv till fjällstugan

Om man ska bygga nytt eller renovera fjällstugan behöver man ett tåligt golv. Vilket golv passar egentligen bäst i fjällstugan? Läs mer om vad som kan vara bra att tänka på när du ska göra ditt val.

Golv till fjällstuga

Golv till sommarstugan

Under sommaren är det mycket spring ut och in ur huset, och det kan innebära att golvet utsätts för större påfrestningar än vad ett golv hemma gör. Smuts, gräs och sand följer med in som objudna gäster och valet av golv är därför viktigt för att det ska hålla länge. 

Golv till sommarstuga

Golv till fritidshus

Golvet i fritidshuset ska gärna vara enkelt att leva och så underhållsfritt som möjligt. Oavsett om du gillar breda plank, naturtrogna trämönster eller betong så har vi lättskötta golv för alla inredningsstilar.

Golv till fritidshus

Golv till tvättstuga

Vi har våtrumskollektioner som erbjuder något för alla och passar perfekt för både badrum och tvättstuga. Skapa en vacker och trivsam oas att vistas i när du ska ta itu med vardagssysslor som att tvätta och stryka.

Golv till tvättstuga

Klickgolv

Välj mellan exklusiv parkett, mönstrade vinylgolv, och stilren laminat. Att lägga klickgolv har aldrig varit smidigare och efter det sista klicket har du ett golv som är snyggt, slitstarkt och praktiskt.

Läs mer om klickgolv

Klickgolv parkett

Vill du lägga ett vackert parkettgolv? Låt dig inspireras av våra klickparkett med låssystemet 2-lock som underlättar golvläggningen.

Läs mer om klickparkett

Vinylklickgolv

Vi har ett stort utbud av vinylklickgolv som är smidiga att lägga, sköna att gå på och lätta att ta hand om. Att lägga vinylklickgolv kräver inte heller någon större verktygsuppsättning.

Se vinylklickgolv

Laminat klickgolv

Ändra karaktär på ditt rum på ett klick. Se vårt utbud av laminat klickgolv och hitta din favorit.

Läs mer om laminat klickgolv

Älskade marmor

Trender kommer och går men vår kärlek för marmor håller i sig. Vi har marmormönster för både vägg och golv i flera olika färger. Jämfört med riktig marmor är vinyl ett prisvärt alternativ som dessutom är varmt och skönt att gå på även utan golvvärme.

Läs mer om marmormönster

Badrum med unik våtrumstapet

För dig som vill ha ett badrum som sticker ut från mängden har vi tagit fram dekorväggar, en typ av våtrumstapet med unika mönster. Sätt dem som fondvägg eller varför inte i hela rummet? Du kan självklart också välja att sätta en fondvägg med någon av våra andra väggar i kollektionen.

Läs mer om våtrumstapet

1-stav, 2-stav eller 3-stav?

Trägolv läggs planka för planka, men antalet stavar på varje planka varierar och betyder mycket för upplevelsen av rummet. Föredrar du 1-stav, 2-stav eller 3-stav? Upptäck variationsrikedomen bland våra trägolv och hitta din personliga favorit.

Till 1-stav, 2-stav och 3-stav

Alla parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra och funktionella parkettgolv. Ett parkettgolv är naturligt hållbart med färger och variationer som skapar en ombonad känsla i ditt hem.

Köp parkettgolv

Golv till hemmakontoret

Att arbeta hemifrån har blivit mer vanligt och behovet av ett hemmakontoret har ökat kraftigt. Är du en av dem som behöver en riktig arbetsplats hemma? Då är det inte bara ergonomin som är viktig, hur du inreder ditt hemmakontor spelar också en stor roll för trivseln.

Golv till hemmakontoret

Golv till barnrum

De första åren spenderar barn en stor del av tiden på golvet. Det är därför viktigt att golvet i barnrummet är både hälsosamt och slitstark. Här är några viktiga egenskaper att tänka på när du ska välja golv till barnrummet.

Golv till barnrum

Hallgolv

Ingenting gör ett bättre första intryck än ett vackert hallgolv. Men ett hallgolv kan också behöva vara tåligt om det finns risk för att väta och grus följer med in. När du ska välja ett golv till din hall rekommenderar vi att du funderar över följande.

Hallgolv

Köksgolv

Köket är en plats där familj och vänner både äter och umgås. Därför är det också ett rum som får utstå en hel del vardagsslitage. När det är dags att köpa ett nytt köksgolv så rekommenderar att du funderar över följande innan du fattar ditt beslut.

Köksgolv

Golv till sovrum

Mycket av din återhämtning sker i sovrummet och därför är det viktigt att ge dig själv goda förutsättningar för vila. Vi rekommenderar att du tänker på följande inför köpet av ditt nya sovrumsgolv.

Golv till sovrum

Golv till vardagsrum

Golvet betyder mycket för upplevelsen av ett vardagsrum. Det är därför viktigt att välja ett golv som passar både din smak och livsstil. Här lyfter vi några saker som vi tycker är extra viktiga att tänka på.

Golv till vardagsrum

Badrumsgolv

Vad är viktigt att tänka på när man ska välja en våtrumsmatta till sitt badrum? Badrummet är ett utrymme som ska vara fint, fräscht, funktionellt och framför allt vattentätt. Här hittar du rekommendationer och inspiration till ditt nya badrum.

Badrumsgolv

Plastmatta för badrum - ett tryggt val mot vattenskador

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är vattentätt. Vattenskador kostar miljarder och därför rekommenderar vi att välja en plastmatta / våtrumsmatta från Tarkett - ett tryggt val mot vattenskador.

Läs mer om plastmatta

Vilka golv passar när man har hund?

Våra fyrbenta vänner har en förmåga att göra lite vad de vill. Därför kan man behöva fundera ett extra varv när det är dags att lägga nytt golv. Vi har samlat information som kan vara bra att tänka på när du ska välja golv till ett hem med en hund.

Golv till hem med hund

Gör om din hall med några enkla steg

Behöver din hall ett lyft? Fixa det enkelt genom att byta golvet. Golvet har stor påverkan på hur övrig inredning uppfattas och ett golvbyte gör större skillnad än man tror. Här har vi samlat information om hur du kan gå tillväga för att uppdatera ditt hallgolv.

Renovera hallen