• Laddar...

Golv till olika rum och utrymmen

Golv till vardagsrum

Golvet betyder mycket för upplevelsen av ett vardagsrum. Det är därför viktigt att välja ett golv som passar både din smak och livsstil. Här lyfter vi några saker som vi tycker är extra viktiga att tänka på.

Golv till vardagsrum

Golv till sovrum

Mycket av din återhämtning sker i sovrummet och därför är det viktigt att ge dig själv goda förutsättningar för vila. Vi rekommenderar att du tänker på följande inför köpet av ditt nya sovrumsgolv.

Golv till sovrum

Köksgolv

Köket är en plats där familj och vänner både äter och umgås. Därför är det också ett rum som får utstå en hel del vardagsslitage. När det är dags att köpa ett nytt köksgolv så rekommenderar att du funderar över följande innan du fattar ditt beslut.

Köksgolv

Hallgolv

Ingenting gör ett bättre första intryck än ett vackert hallgolv. Men ett hallgolv kan också behöva vara tåligt om det finns risk för att väta och grus följer med in. När du ska välja ett golv till din hall rekommenderar vi att du funderar över följande.

Hallgolv

Golv till barnrum

De första åren spenderar barn en stor del av tiden på golvet. Det är därför viktigt att golvet i barnrummet är både hälsosamt och slitstark. Här är några viktiga egenskaper att tänka på när du ska välja golv till barnrummet.

Golv till barnrum

Badrumsgolv

Vad är viktigt att tänka på när man ska välja en våtrumsmatta till sitt badrum? Badrummet är ett utrymme som ska vara fint, fräscht, funktionellt och framför allt vattentätt. Här hittar du rekommendationer och inspiration till ditt nya badrum.

Badrumsgolv

Golv till hemmakontoret

Att arbeta hemifrån har blivit mer vanligt och behovet av ett hemmakontoret har ökat kraftigt. Är du en av dem som behöver en riktig arbetsplats hemma? Då är det inte bara ergonomin som är viktig, hur du inreder ditt hemmakontor spelar också en stor roll för trivseln.

Golv till hemmakontoret

Golv till tvättstuga

Vi har våtrumskollektioner som erbjuder något för alla och passar perfekt för både badrum och tvättstuga. Skapa en vacker och trivsam oas att vistas i när du ska ta itu med vardagssysslor som att tvätta och stryka.

Golv till tvättstuga

Golv till fritidshus

Golvet i fritidshuset ska gärna vara enkelt att leva och så underhållsfritt som möjligt. Oavsett om du gillar breda plank, naturtrogna trämönster eller betong så har vi lättskötta golv för alla inredningsstilar.

Golv till fritidshus

Golv till sommarstugan

Under sommaren är det mycket spring ut och in ur huset, och det kan innebära att golvet utsätts för större påfrestningar än vad ett golv hemma gör. Smuts, gräs och sand följer med in som objudna gäster och valet av golv är därför viktigt för att det ska hålla länge. 

Golv till sommarstuga

Golv till fjällstugan

Om man ska bygga nytt eller renovera fjällstugan behöver man ett tåligt golv. Vilket golv passar egentligen bäst i fjällstugan? Läs mer om vad som kan vara bra att tänka på när du ska göra ditt val.

Golv till fjällstuga