• Laddar...

Klickgolv Laminat

Mängder av designmöjligheter

Laminat är ett prisvärt alternativ till traditionella trägolv. Det är slitstarkt, reptåligt och passar särskilt bra för familjer med hundar och barn. 

Vi erbjuder fyra laminatkollektioner med många välmöjligheter vad gäller design, nyans och format. Stilfulla golv i varierande mönster, inklusive tidlöst fiskbensmönster och naturtrogna trämönster i långa exklusiva plank. Det ger ett alternativ till de flesta trägolv i våra mest omtyckta stilar.

Utforska våra laminatkollektioner för att hitta ett klickgolv som passar dig.

Se laminatkollektioner

Funktionellt och lätt att lägga

Ett klickgolv i laminat ger ett funktionellt golv med näst intill obegränsade designmöjligheter, som dessutom är lätt att lägga. Med några få verktyg är du igång och slutresultatet blir fantastiskt. När du väljer att lägga ett laminat klickgolv får du ett bekymmersfritt golv som är vackert att se på och behagligt att gå på.

Vi har tagit fram beskrivningar för hur du går tillväga när du ska lägga ditt nya klickgolv i laminat. Läs noggrant igenom vår läggningsanvisning innan du påbörjar installationen. Allt du behöver veta för att lägga golvet hittar du genom att följa länken nedan.

Lägga laminatgolv

Relaterat innehåll

Laminatgolv

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och erbjuder många stilar utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Köp laminatgolv

Klickgolv

Välj mellan exklusiv parkett, mönstrade vinylgolv, och stilren laminat. Att lägga klickgolv har aldrig varit smidigare och efter det sista klicket har du ett golv som är snyggt, slitstarkt och praktiskt.

Läs mer om klickgolv