• Laddar...

Upptäck våra golv för fritidshus

Precis som namnet antyder ska fritidshuset vara en plats där det är enkelt att leva och med det också så underhållsfritt som möjligt. Här är valet av golv viktigt. De ska vara praktiska, tåliga och gärna enkla att lägga på egen hand. Oavsett om du gillar breda plank, naturtrogna trämönster eller betong – det finns lättskötta golv för alla inredningsstilar.

Kanske har du ett fint litet hus, där historiens vingslag känns av genom mixen av nya och gamla möbler och ting. Ett härligt lantligt boende där familjen samlas på sommaren och stänger ner inför vintern. Det är ofta många som ska samsas på en liten yta och golvet måste ibland tåla både lekande barn och busiga hundar. Här passar vinylklickgolv som är tåligt och enkelt att lägga på egen hand.

Föredrar du en mer modern stil där inredningen domineras av lugna, ljusa skandinaviska element passar både vinylgolv, laminatgolv och vinylklickgolv. De finns i många naturtrogna mönster. Visst kan du också välja parkettgolv, men du måste vara medveten om att ett parkettgolv krymper och sväller när temperaturen och luftfuktigheten förändras inomhus. När det blir stora temperaturskillnader finns det en risk att ett flytande installerat parkettgolv spricker, eller att man får springor mellan brädorna.

Titta alltid i läggningsanvisningen innan du gör ditt slutliga val.

Vinylklickgolv från Tarkett Placeholder

Våra golv

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Köp vinylgolv

Laminatgolv

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och erbjuder många stilar utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Köp laminatgolv

Trägolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv. Varje trägolv är unikt och träets naturliga karaktär får hela rummet att leva.

Köp trägolv