• Laddar...

Renovera tvättstugan

Precis som köket, som gått från funktionsutrymme till sällskapsyta, börjar tvättstugans roll i hemmet att förändras. Tvättstugan genomgår kanske inte samma resa från husets privata till gemensamma del. Men från att ha varit undanskymd och bortprioriterad ser vi nu allt oftare tvättstugor som renoveras med stil.

Att renovera tvättstugan tyder på en omsorg för det privata, att vilja förhöja det vardagliga och förgylla det nödvändiga, viktiga sysslor som att tvätta, vika och vårda sina kläder så att de ska hålla över tid. En välorganiserad tvättstuga kan ge samma känsla som att ha ordning i sina lådor. En inre njutning, även om det är en bedrift ingen annan får se.

Maximera förvaring och funktion

Tvättstugan är sällan bara en tvättstuga. I vissa hem är tvättstugan kombinerad med badrummet. I andra är den en groventré. Men även om tvättstugan bara är tvättstuga är den ofta ett förbisett rum. Ofta perfekt för att installera extra förvaring. Ge plats åt en hobby som kräver tåliga ytor. De flesta har nytta av en tålig och lättstädad arbetsyta för att plantera om krukväxter, göra mindre målerijobb, impregnera skorna eller sy.

Tåliga och vattentäta golv till tvättstugan

Med Tarketts flexibla våtrumsmattor blir det lätt att ge även tvättstugan en stil. Med våra våtrumsgodkända material väljer du enkelt ett golv till tvättstugan och matchar med vägg och bård (för att täcka den sista biten upp till taket). Med kollektionen Aquarelle, som är inspirerad av materialmönster och tapetdesign, kan du med en mindre budget få en högfunktionell och väldesignad tvättstuga. Med kollektionerna i iQ-serien, får du ett extremt flexibelt och tåligt inredningsmaterial, som utöver golv och väggar även är perfekt för att klä in möbler. Du kan lätt integrera dina vitvaror i ett vacker förvaringslösning som får din tvättstuga att se ut som en helt annan typ av rum.

Bekväma golv till tvättstugan

Tarketts våtrumsmattor för badrum och tvättstuga är mjuka, sköna och varma att gå på. De gör det lätt att skapa ett ombonat rum där det är bekvämt att gå och stå. Alla produkter i Aquarelle och iQ-serien är våtrumsgodkända och ger tätskikt och ytskikt i ett. Vi rekommenderar att alltid använda en GVK-auktoriserad fackman för att utföra installationen i våtrum.

Våtrumsmatta till badrum från Tarkett Placeholder

Våra våtrumsmattor

Våtrumsmatta till badrum

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Se våtrumsmattor

Besök vår Room designer

Vill du visualisera golvet i ett rum innan du bestämmer dig? Besök vår Room designer för möjligheten att se våra golv- och väggprodukter i olika miljöer.

Se Room designer