• Laddar...

Ljust trägolv och populära vita parkettgolv

Ljusa trägolv

Att välja ett nytt golv är ofta en stor händelse. Det skall fungera till vardag och till fest, dessutom ska det se bra ut – länge. Vi tror att det allra viktigaste är att välja ett golv med utseende som passar dig och din livsstil. Laserade trägolv börjar bli allt mer efterfrågat, inte minst vita och ljusa trägolv.

Vita och ljusa trägolv är och förblir populärt i skandinavisk inredning. Vitt hjälper till att förstärka känslan av ett stort och luftigt rum och är lätt att matcha med väggar och övrig inredning.

Aldrig förr har du kunnat välja mellan så många olika nyanser av vitt från Tarkett. Här kan du se en listning av alla Tarketts parkettgolv i olika nyanser.

Se våra ljusa trägolv

Vitt trägolv - ett hållbart alternativ

Du undrar säkert om ett vitt trägolv är hållbart i verkligheten?
Ja, det fungerar alldeles utmärkt. Den vita lasyren borstas ner i själva träet som sedan förseglas med antingen lack, mattlack eller hårdvaxolja som skyddar den vita lasyren. För att ditt trägolv ska åldras med stil och behålla sin lyster är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt.

Se skötselråd för hårdvaxoljade golv.

Se skötselråd för lackade golv.

Relaterat innehåll

Svart & mörkt trägolv

Vi har ett brett utbud av trägolv i olika nyanser. Väljer du en mörkare färg på golvet får du en behaglig varm och ombonad känsla i hemmet.

Läs mer om mörka trägolv

Alla parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra och funktionella parkettgolv. Ett parkettgolv är naturligt hållbart med färger och variationer som skapar en ombonad känsla i ditt hem.

Köp parkettgolv