• Laddar...

Golv till hemmakontoret

Aldrig förut har vi varit så många som arbetar hemifrån och hemmakontoret har det senaste året blivit en självklarhet för många av oss. Digitaliseringen har gått fort och möjligheterna till att arbeta på distans gör att allt fler väljer att flytta ut från storstäderna till en lugnare plats och till en större bostad. 

Är du en av dem som är i behov av en riktig arbetsplats hemma? Då är det inte bara ergonomin som är viktig, hur du inreder ditt hemmakontor spelar också en stor roll för trivseln. Ett tips är att fundera på vad du behöver och sätt ihop en moodboard med golv, tapeter, färger, textiler och möbler. Kanske har du redan något hemma som du kan utgå ifrån? Vi har vackra parkettgolv / trägolv, slitstarka laminatgolv och lättstädade vinylgolv för ditt hemmakontor.

Välj den stil och det golv som passar dig bäst. Låt dig inspireras av våra olika hemmakontor.

Rum för kreativt skapande

En minimalisk arbetsplats för dig som har ett kreativt yrke. Här finns rum för skapande i en avskalad och nedtonad miljö med inslag av vackra naturmaterial och baskulörer som svart, beige och vitt. Det mattlackade trägolvet Shade Ek Cream White Plank XT återspeglar naturens skönhet med sina eleganta, naturliga färgtoner och sitt breda format. 

Pasteller och en flört med 1950-talet

Dova pasteller tillsammans med Noble Ek Scandinavia i det retroinspirerade, klassiska rutmönstret från 1950-talet, ger en härlig energi till rummet. En lika dynamisk som vilsam arbetsmiljö där det vitpigmenterade och hårdvaxoljade golvets mönsterbild lyfts fram på ett tydligt vis. Med en vikvägg går det att skapa rum i rummet vilket samtidigt ger en bättre arbetsro. 

Tänk på att skydda ditt trägolv från stolshjulen med en matta eller plastskiva. 

Kontor och vardagsrum på samma yta

Kanske har du inte möjlighet till ett eget arbetsrum att stänga dörren om. Då kan en yta i vardagsrummet med plats för två bli det perfekta hemmakontoret. Bra förvaring och ett trevligt ljusinsläpp är två viktiga faktorer för en bra arbetsmiljö hemma. De hållbara trägolven i Shade-kollektionen finns i många färgnyanser och toner. Den mjukt vitlaserade 3-stavsparketten Shade Ek Cream White TreS ger en ljus ton samtidigt som den behåller sin naturliga och livfulla karaktär. 

Våra golv

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Köp vinylgolv

Laminatgolv

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och erbjuder många stilar utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Köp laminatgolv

Trägolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv. Varje trägolv är unikt och träets naturliga karaktär får hela rummet att leva.

Köp trägolv