• Laddar...

Badrumsgolv och vägg

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Det är ett utrymme som ska vara snyggt, fräscht, praktiskt och framför allt vattentätt. Vi rekommenderar att du tänker på följande när du ska välja våtrumsmatta till golv och vägg.

Badrumsgolv och vägg - vattentät design

Badrummet är ett utrymme där funktion och design verkligen möts. Vi kan erbjuda säkra helhetslösningar till ditt badrum med snygga våtrumsmattor för golv, vägg och bård.

Det viktigaste i ett badrum med ångande duschar, stänk från badkaret och fuktiga handdukar är ett badrumsgolv som tål fukt. Det behöver vara garanterat vattentätt och säkert.

Våra badrumsgolv och väggar är VT-godkända, och uppfyller branschens hårda krav på vattentäthet. Badrumsväggarna monteras vanligtvis horisontellt och sveps runt rummet. Därför blir det oftast bara en enda skarv, vilket innebär att du får ett säkrare badrum. Badrumsgolven dras dessutom upp en bit på väggen och ger maximalt skydd mot fuktgenomträngning.Badrumsgolv och vägg - praktiskt och snyggt

Väljer du en av våra våtrumsmattor i vinyl så får du ett badrum som är hygieniskt och mycket lätt att rengöra. Du kan enkelt torka av av både badrumsgolv och vägg med gummiskrapa och vid behov rengöra med en mjuk svamp, ljummet vatten och lite diskmedel.

I vår omtyckta Aquarelle-kollektion finns ett brett utbud av färger och mönster som gör det enkelt att skapa den stil du önskar, oavsett om du följer trender eller föredrar det tidlöst klassiska.

I vårt bildgalleri längre ner på sidan hittar du inspiration till ditt badrum.

Badrumsgolv och vägg - prisvärt

Våra våtrumsmattor för badrum håller en prisvärd nivå utan att kompromissa med kvalitet. De är betydligt billigare än exempelvis kakel och klinker och öppnar upp för många fler kreativa designmöjligheter.

Väljer du en våtrumsmatta från Tarkett så får du en säker och vattentät badrumslösning som kan bespara dig onödiga problem och kostnader. Dessutom är de fläcktåliga och enkla att underhålla.

Tack vare materialets goda egenskaper så får du en trygg badrumslösning som håller över tid.

Badrum inspiration - populära badrumsgolv och väggar

Är det svårt att välja? Här är några av våra populäraste våtrumsmattor till badrummet.

Aquarelle Våtrumsmatta | Royal Marble Black (2m) Placeholder

Badrum

Aquarelle Våtrumsmatta | Royal Marble Black (2m)

Läs mer
Aquarelle Våtrumsvägg | Carrara Marble White Placeholder

Badrum

Aquarelle Våtrumsvägg | Carrara Marble White

Läs mer
Aquarelle Våtrumsvägg | Raw Concrete Grey Placeholder

Badrum

Aquarelle Våtrumsvägg | Raw Concrete Grey

Läs mer
Aquarelle Våtrumsvägg | Magnolia Light Grey Placeholder

Badrum

Aquarelle Våtrumsvägg | Magnolia Light Grey

Läs mer
Aquarelle Våtrumsmatta | Carcassonne Concrete Blue (3 och 4m) Placeholder

Badrum

Aquarelle Våtrumsmatta | Carcassonne Concrete Blue (3 och 4m)

Läs mer
Aquarelle Bård | Raw Concrete Dark Grey Placeholder

Badrum

Aquarelle Bård | Raw Concrete Dark Grey

Läs mer

Våra våtrumsmattor

Om våtrumsmatta till badrum

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Läs mer om våtrumsmattor

Alla våtrumsprodukter

Badrummet har blivit allt viktigare och kraven allt högre. Det ska inte bara vara snyggt, utan också hållbart, praktiskt, lättstädat, hygieniskt och prisvärt. Och framför allt vattentätt. Allt detta får du med våra våtrumsmattor för badrum.

Till alla våtrumsmattor