• Laddar...

Vinylklickgolv - Klickgolv i vinyl från Tarkett

Stort utbud av fina vinylklickgolv

Vinylklickgolv är supersmidiga att lägga, härliga att gå på och lätta att hålla rena. För att lägga vinylklickgolv behöver man inte någon större verktygsuppsättning. Det är bara att välja design och påbörja förvandlingen av rummet.

I vårt breda sortiment finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till sobert eleganta designgolv. Det finns något för alla stilar, rum och hem.

Köp vinylklickgolv

Skötsel och läggning av vinylklickgolv

En stor fördel med våra vinylgolv är att dem är mycket lättskötta. Golven har ett tunt osynligt och mycket starkt ytskikt som gör att smutsen aldrig får ordentligt fäste. 

Vinylklickgolv går snabbt att lägga och man kan gå på golvet direkt efter installationen. Kvalitén på golven är idag så hög att resultatet blir sömlöst och stabilt. Dessutom underlättar den limlösa klickmetoden för en cirkulär produktion.

I våra läggningsanvisningar finns det steg för steg beskrivningar om hur du går tillväga när du ska lägga ditt nya golv. Läs igenom den noggrant innan du börjar installationen. 

Relaterat innehåll

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Läs mer om vinylgolv

Klickgolv

Välj mellan exklusiv parkett, mönstrade vinylgolv, och stilren laminat. Att lägga klickgolv har aldrig varit smidigare och efter det sista klicket har du ett golv som är snyggt, slitstarkt och praktiskt.

Läs mer om klickgolv