• Laddar...

Köpa golv – några saker att tänka på

Rätt golv på rätt plats lyfter helhetsintrycket av ett hem och gör att golven kan ligga kvar under lång tid. Vi har ett komplett utbud av golv av trä, laminat, vinyl och våtrumsmatta till badrum. Här följer en guide till hur du kan tänka när du köper golv, kanske för första och sista gången.

Köp rätt golv till varje rum

När du väljer golv är det bra att tänka på vad som passar din personliga smak och inredning såväl som vad som funkar bäst för dig och ditt liv. I sällskapsrum och sovrum vill du kanske ha ett mer exklusivt trägolv. I kök och hall som utsätts för väta och spill kan det vara praktiskt med vinyl. I barnrum eller på hemmakontoret behövs kanske något extra tåligt som vinyl eller laminat. I badrum och tvättstuga behöver golvet vara våtrumsgodkänt och på övriga ytor som förråd eller i källare vill du kanske lägga något tåligt som inte är så påkostat.

Men valet är ditt. För att hjälpa dig med köpbeslutet har vi samlat nyttig information om våra material nedan. Besök gärna vår Room Designer för möjligheten att visualisera golvet i ett rum innan du fattar ditt beslut.

Golvguide - Köpa parkettgolv

Vad är viktigt att tänka på när man ska köpa ett parkettgolv? Vi har samlat tips och råd som kan hjälpa dig att hitta rätt golv för dig.

Golvguide - köpa parkettgolv

Golvguide - Köpa laminatgolv

Vad är viktigt att tänka på när man ska köpa ett laminatgolv? Vi har samlat rekommendationer som kan hjälpa dig att hitta rätt golv.

Golvguide - köpa laminatgolv

Golvguide - Köpa vinylgolv

Vad är viktigt att tänka på när man ska köpa ett vinylgolv? Här hittar du information om vinylgolv som kan hjälpa dig att hitta ett golv som passar dina önskemål.

Golvguide - köpa vinylgolv

Golvguide - Köpa golv och vägg till badrum

Badrum är både funktion och identitet. Det är mycket att tänka på när man ska välja golv till badrummet, men vad är allra viktigast? Här har vi samlat information om att köpa våtrumsmatta till badrum.

Golvguide - köpa våtrumsmatta