• Laddar...

Hallgolv

Ingenting gör ett bättre första intryck än ett vackert hallgolv. Hit kan du välja ett golv som uttrycker din personliga stil, men också som passar din livsstil och vardag. När du ska välja ett golv till din hall rekommenderar vi att du funderar över följande.

Slitstyrka

Slitstyrka är en viktig förutsättning för hallgolvet eftersom det är ett utrymme där folk går in och ut, ofta med smutsiga och våta skor som drar in sand och stenar.

För hallen rekommenderar vi framför allt våra vinyl- och laminatgolv, vilket ger dig ett brett utbud av golv med olika design, läggningsmöjligheter och egenskaper. Samtliga golv är oerhört slittåliga och passar därför väldigt bra i en hall.

Vi rekommenderar också att lägga en dörrmatta som skyddar hallgolvet mot fukt och smuts, vilket är extra viktigt om du väljer ett trägolv eftersom det är ett känsligare material.

Enkel skötsel

Det kan också vara bra att välja ett hallgolv som är enkelt att rengöra och underhålla. En stor fördel med våra vinylgolv är att dem är väldigt lätta att sköta om. Golven har ett tunt osynligt och mycket starkt ytskikt som gör att smutsen aldrig får ordentligt fäste. 

Våra laminatgolv kan städas med vanlig dammsugare och torrmopp och är också ett bra alternativ för den som önskar ett lättskött hallgolv. 

Oavsett materialval så finns våra skötselråd till för att förenkla uppgiften. Läs mer om våra skötselråd nedan.

Läs mer

Designval

Låt hallgolvet uttrycka din personliga stil med hjälp av vårt breda sortiment av färger och mönster i en mängd olika material inklusive vinyl, trä och laminat.

Inspiration till ditt hallgolv kan du hitta i vårt bildgalleri nedan. 

Populära golv

Är det svårt att välja? Här är några av våra populäraste golv till hallen.

iD Inspiration Click Solid 55 | Contemporary Oak Grege Placeholder

Vinylgolv

iD Inspiration Click Solid 55 | Contemporary Oak Grege

479 SEK/m²
Köp
iD Inspiration Click Solid 55 | Rock Grey Placeholder

Vinylgolv

iD Inspiration Click Solid 55 | Rock Grey

499 SEK/m²
Läs mer
iD Inspiration Click Solid 55 | Composite Cool Grey Placeholder

Vinylgolv

iD Inspiration Click Solid 55 | Composite Cool Grey

499 SEK/m²
Läs mer
Soundlogic | Plank HANDBRUSH PINE WHITE Placeholder

Laminatgolv

Soundlogic | Plank HANDBRUSH PINE WHITE

419 SEK/m²
Köp
Soundlogic | Plank TICINO OAK Placeholder

Laminatgolv

Soundlogic | Plank TICINO OAK

419 SEK/m²
Köp

Våra golv

Vinylgolv

Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren. Vinyl är dessutom ett varmt, skönt och tyst material som ger en ökad bekvämlighet i ditt hem. Ett golv som är lätt att leva med helt enkelt.

Läs mer om vinylgolv

Laminatgolv

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och erbjuder många stilar utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Läs mer om laminatgolv

Parkettgolv

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara parkettgolv. Varje parkettgolv är unikt och träets naturliga karaktär får hela rummet att leva.

Läs mer om parkettgolv

Gör om din hall med några enkla steg

Behöver din hall ett lyft? Fixa det enkelt genom att byta golvet. Golvet har stor påverkan på hur övrig inredning uppfattas och ett golvbyte gör större skillnad än man tror. Här har vi samlat information om hur du kan gå tillväga för att uppdatera ditt hallgolv.

Till vår guide