• Laddar...

Drömmen om en funktionell och vacker tvättstuga

Tvättstugan är det rum i många hem som kanske får minst kärlek, förmodligen för att  vi vanligtvis inte bjuder in gäster dit. Våra våtrumskollektioner erbjuder något för alla och gör det enkelt att skapa en vacker och trivsam oas att vistas i när man ska ta itu med vardagssysslor som att tvätta och stryka.

Vi tillbringar mycket tid i tvättstugan och det är ett rum som ska tåla mycket slitage. Många gånger används den även till groventré viket kräver tåliga, vattentäta golv som är lätta att städa. Namnet Tarkett iQ är synonymt med vinylgolv av högsta kvalitet och slitstyrka. Men det står också för innovativ design, inspiration och ett helt nytt sätt att se på vinyl som material. Därför är de ett perfekt val i de rum som utsätts för mest slitage i hemmet, men samtidigt ska vara snygga och trivsamma. Vi har tre golvkollektioner att välja bland, iQ Surface, iQ Megalit och Aquarelle.

Vinylgolv är mjuka, sköna och varma att gå på och det faktum att de är garanterat vattentäta kan kännas tryggt i ett rum som brukar få utstå lite tuffare tag. 

I kollektionen Aquarelle finns även tåliga våtrumsväggar som passar bra i tvättstugor.

VInylgolv från Tarkett Placeholder

Våra våtrumsmattor

Om våtrumsmatta till badrum

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Läs mer om våtrumsmattor

Alla våtrumsprodukter

Badrummet har blivit allt viktigare och kraven allt högre. Det ska inte bara vara snyggt, utan också hållbart, praktiskt, lättstädat, hygieniskt och prisvärt. Och framför allt vattentätt. Allt detta får du med våra våtrumsmattor för badrum.

Till alla våtrumsmattor